Snel en effectief dakcoating spuiten in Arnhem?

Direct een gratis en vrijblijvende offerte? Neem contact op!

Bel nu direct 06 14864524

Dakcoating Arnhem

Wat is siliconen dakcoating

Siliconen is een stof die wordt gewonnen uit zand. De siliconen worden in de fabriek gemengd met polyester, een soort kunststof. Dit mengsel vormt de siliconen dakcoating. De coating is een plastic-achtige stof die vergelijkbaar is met kit voor in uw badkamer. Dit soort coatings zijn uitermate geschikt om te gebruiken als dakbedekking. De siliconen laag hecht goed op meerdere oppervlakken. Daarom hoeft uw oude dakbedekking niet verwijderd te worden. Ook zijn de coatings zeer waterafstotend en hittebestendig. Een siliconen dakcoating spuiten Arnhem is dus een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing om uw dak weer jarenlang mee te laten gaan. Bij RV Schilderwerken leveren wij u graag deze service.

Meer weten? Bel dan nu met Dakcoatings Arnhem

Bel nu direct 06 14864524
Siliconen dakcoatings Arnhem kunnen worden aangebracht in meerdere kleuren, meestal wit of grijs. De dakcoating vormt een egale laag over uw oude dakbedekking heen. Doordat wij de siliconen dakcoatings opspuiten, creëren wij een naadloos eindresultaat. De viscositeit van de coating is hoog. Hierdoor hecht deze goed aan uw huidige dakbedekking. Het vormt een mooie, egale laag die uw dak waterbestendig en hittebestendig maakt. Na het uitharden is de coating absoluut niet plakkerig. De coatings hebben een langere levensduur dan traditionele dakbedekkingen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld bitumen of pvc, gaan siliconen dakcoatings na het opspuiten tientallen jaren mee.


Voordelen siliconen dakbedekking

 • Naadloos
 • Permanent waterdicht.
 • Niet brandbaar
 • Volledig UV-bestendig
 • Isolerend en dampdoorlatend.
 • Corrosiewerend (op metalen daken).
 • Geen verwijderings- en afvoerkosten.
 • Hoge warmtewering & energiebesparing.
 • Hogere opbrengst zonnepanelen door reflectie en lage dak temperatuur
 • Vraag vrijblijvend uw offerte.
  Bel nu direct 06 14864524
  Volg ons:

Waarom siliconen dakcoating spuiten Arnhem


Siliconen dakcoatings spuiten is een relatief nieuwe en onbekende techniek in Nederland. Bij RV Schilderwerken gaan we graag met de tijd mee, en daarom bieden wij siliconen dakcoatings spuiten Arnhem aan. De dakcoatings vormen een zeer duurzame oplossing op meerdere vlakken: ten eerste gaan de dakcoatings jarenlang mee, en ten tweede zijn de coatings milieuvriendelijk. Ten derde hoeft uw oude dakbedekking niet verwijderd te worden, waardoor u hiervoor geen kosten hoeft te betalen. Doordat de oude dakbedekking kan blijven zitten, is er ook geen afval is dat afgevoerd hoeft te worden. De siliconen dakcoatings in spuitvorm hechten goed aan uw huidige dak zonder primer. Dit houdt in dat uw dak alleen gereinigd hoeft te worden voor het aanbrengen van de coating, maar niet met andere stoffen behandeld hoeft te worden.

Door siliconen dakcoatings spuiten Arnhem maakt u een duurzame, efficiënte en milieuvriendelijke keuze. Daarnaast is deze keuze natuurlijk ook goed voor uw portemonnee. Bij RV Schilderwerken rekenen wij nooit te veel. Zo berekenen wij geen voorrijkosten, maar werken wij wel altijd met producten van de hoogste kwaliteit. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte opvragen voor het spuiten van uw siliconen dakcoating. Wij leveren een 100% kwaliteitsgarantie en onze professionals staan klaar om uw dak op een moderne manier waterdicht te maken!

Wat zijn de voordelen van siliconen dakcoatings spuiten

Er zitten veel voordelen aan het gebruik van siliconen dakcoatings Arnhem. Door de waterafstotende functie van de siliconen vormt de dakcoating een duurzame laag die goed bestand is tegen water. Ook zijn de coatings hittebestendig. Onze dakcoatings zijn goed isolerend om twee redenen: ten eerste reflecteert de coating zonlicht, waarmee het bijvoorbeeld uw huis koel houdt in de zomer. Ten tweede wordt de coating naadloos aangebracht. De coating wordt in één egale laag op het dak gespoten, waardoor er geen naden aanwezig zijn. Normaal gesproken ontsnapt er wat warmte door de naden in uw dakbedekking, maar bij siliconen dakcoatings is dit dus niet het geval. Daarom isoleren deze coatings beter dan traditionele dakbedekkingen, zoals bitumen.

Naast de waterafstotende en isolerende werking zitten er nog meer voordelen aan het gebruik van een siliconen dakcoating spuiten Arnhem. De coating kan snel worden aangebracht, als spray of met kwasten en rollers. Daarna hardt de coating snel uit: binnen één uur is de dakbedekking regenbestendig, en na vier uur is de coating volledig uitgehard. Siliconen coatings zijn UV-bestendig en dus ideaal voor gebruik buitenshuis. Deze moderne vorm van dakbedekking heeft een hoge viscositeit. Daarom hecht het op veel verschillende oppervlakken. Dit betekent dat de siliconen dakcoatings Arnhem bovenop uw huidige dakbedekking kan worden aangebracht. De oude dakbedekking hoeft dus niet verwijderd te worden! Bij RV Schilderwerken bent u aan het juiste adres om uw huidige dak weer snel waterafstotend en isolerend te maken.

Wilt u siliconen dakcoatings ? Bel voor offerte 06 14864524

Wat kost siliconen dakcoatings spuiten Arnhem

Bij elke klus streven wij ernaar om u de beste kwaliteit en service te leveren voor de meest voordelige prijs. Dit geldt natuurlijk ook voor siliconen dakcoatings spuiten. Bij RV Schilderwerken rekenen wij nooit voorrijkosten. We zijn 24/7 bereikbaar en wij leveren altijd snelle service in de omgeving van Arnhem. Siliconen dakcoatings spuiten Arnhem is bij ons dus een slimme keuze! U kunt contact met ons opnemen om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zullen de grootte van de klus inschatten, en aan de hand hiervan een offerte voor u opstellen.

Onze werknemers zijn professionals op het gebied van siliconen dakcoatings spuiten Arnhem. Zij denken dan ook graag met u mee over de beste oplossing voor uw huis. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw schuur lekt omdat de bitumen verouderd is, of dat u graag een duurzame dakbedekking op uw gehele huis aangebracht wilt hebben. Wat de situatie ook is, bij RV Schilderwerken hebben we een passende oplossing voor een eerlijke prijs. Onze specialisten leveren een 100% kwaliteitsgarantie en wij werken alleen met de beste materialen. Voor siliconen dakcoatings spuiten Arnhem bent u bij ons dus aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op voor het aanvragen van uw vrijblijvende offerte!

Energiebesparende werking van siliconen dakcoatings

Naast de bovengenoemde voordelen willen wij graag uitlichten dat siliconen dakbedekking energiebesparend werkt. Dit heeft te maken met een eigenschap van siliconen, namelijk dat het zonlicht reflecteert. Dit zorgt ervoor dat siliconen dakcoatings ideaal zijn om te gebruiken in combinatie met zonnepanelen. Zonnepanelen leveren op warme zomerdagen minder rendement. De ondergrond, het dak zelf, wordt warm door de donkere kleur dat het dak vaak heeft. De zonnepanelen worden warm door de zon, én door de hitte van de donkere ondergrond. Dit leidt tot een rendementsverlies van uw zonnepanelen. Om dit tegen te gaan, zijn siliconen dakbedekkingen de ideale oplossing. Siliconen dakcoatings zijn wit, wat ervoor zorgt dat het dak meer zonlicht reflecteert en koel blijft op warme zomerse dagen. Dit houdt de temperatuur van de zonnepanelen laag, waardoor het rendement hoger komt te liggen. Op deze manier werken siliconen dakbedekkingen energiebesparend.

Daarnaast is er nog een andere manier waarop siliconen dakbedekking energiebesparend werkt: door de reflecterende werking van de witte coating in de zomer blijft uw pand binnenin koel. U hoeft de airco minder vaak aan te zetten, waardoor de energierekening aan het einde van het jaar een stuk lager zal uitvallen. In de winter werkt dit juist omgekeerd. De warmte blijft behouden in het pand, waardoor de verwarming minder vaak aan hoeft. Het eindresultaat is hetzelfde: de energierekening is lager door de energiebesparende werking van siliconen dakcoatings.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Hoe worden siliconen dakcoatings aangebracht

  Het voordeel van siliconen dakcoatings is dat ze goed hechten op uw huidige dakbedekking. Dit hoeft dus niet eerst verwijderd te worden. Wel wordt uw huidige dakbedekking door de experts bij RV Schilderwerken eerst professioneel gereinigd, bijvoorbeeld met een hogedrukspuit. Door eerst al het aanwezige vuil te verwijderen, kunnen wij garanderen dat de siliconen dakcoating goed hecht op uw huidige dak. De coating kan op deze manier aangebracht worden op bijvoorbeeld een dak van bitumen, van pvc of van metaal. Na het reinigen van het dak wordt uw dak drooggemaakt en nog een laatste keer gecontroleerd op onzuiverheden. U ziet dat wij ook bij het spuiten van siliconen dakcoatings uiterst grondig te werk gaan, en 100% kwaliteitsgarantie leveren!

  Er bestaan verschillende manieren om siliconen dakcoatings aan te brengen. Dit kan met een kwast en rollers of met behulp van UV-straling. Bij RV Schilderwerken Arnhem maken wij gebruik van een derde methode: siliconen dakcoatings in sprayvorm. Het voordeel hiervan is dat wij de coating in een zeer egale laag kunnen aanbrengen. Ook is het gebruik van een spray sneller dan aanbrengen met kwasten en rollers. De spray hardt snel uit, zo is uw dak na 1 uur al regenbestendig en na 4 uur volledig uitgehard. Om uw dak bestendig te maken tegen de Nederlandse regenbuien, neemt u dus snel contact op met RV Schilderwerken!

  Direct offerte aanvragen? Mail ons: info@renatovolpeschilderwerken.nl


  Hoe werkt siliconen dakcoatings spuiten Arnhem


  Siliconen dakcoatings kunnen op meerdere manieren worden aangebracht op uw dak. Bij RV Schilderwerken gebruikten wij een spuitsysteem om de coating in een egale laag aan te brengen over uw huidige dakbedekking. De oude dakbedekking hoeft niet eerst verwijderd te worden. De siliconen dakcoatings hechten namelijk goed op verschillende ondergronden, zoals bitumen, metaal en pvc. De siliconen coating vormt een egale laag op uw dak met een naadloos effect. Hierdoor kunnen de coatings ook gebruikt worden om gaten in uw huidige coating te repareren. Met het aanbrengen van een tweede laag kunnen wij uw huidige coating herstellen.

  De coatings zijn zeer waterbestendig. Zelfs op een plat dak waarop af en toe water blijft staan, is siliconen dakcoatings spuiten Arnhem een waterdichte oplossing. Ook heeft de dakcoating een sterk isolerende werking. Hierdoor behoudt uw dak een meer constante temperatuur gedurende de dag en gedurende het jaar. Hierdoor treedt er minder werking op in uw dak, wat op de lange termijn bijdraagt aan de levensduur van uw dak. Siliconen dakcoatings spuiten Arnhem werkt dus als een zeer duurzame en efficiënte methode om uw dak jarenlang bestand te maken tegen weer en wind! Bij RV Schilderwerken willen wij deze service graag aan u leveren. Wij zijn altijd bereikbaar; neem dus wanneer het u uitkomt contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Ons werkgebied


  Woont u niet in Arnhem maar net daar buiten?

  Ook dan helpen wij u met de coating van uw dak.
  Bijvoorbeeld in Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Elst, Rijkerswoerd, Elden, Oosterbeek, Rozendaal .en omgeving
  Wat klanten vertellen over RV Schilderwerken.

  20 beoordelingen met een gemiddelde score van 5.0

  Wilt u uw dak laten coaten? Bel voor offerte 06 14864524