Wat is dunpleister?

Hoe werkt dunpleister spuiten? Spuitpleister maakt uw muren egaal voor het aanbrengen van behang of verf. Dunpleister spuiten start met het wegwerken van oneffenheden op de muren. Er zijn namelijk altijd onregelmatigheden te vinden, ook als uw muren er egaal uitzien. Deze oneffenheden worden extra zichtbaar als de muren eenmaal zijn afgewerkt met bijvoorbeeld latex spuitverf. Bij RV Schilderwerken zorgen wij er daarom voor dat de oneffenheden vooraf behandeld worden. Na het wegwerken, tapen wij rondom de gebieden waar geen spuitpleister aangebracht moet worden. Dit betreft bijvoorbeeld de kozijnen, deuren en vloeren. Daarna beginnen wij met het opspuiten van dunpleister. Dunpleister spuiten is een betaalbare, eenvoudige en snelle manier om uw muren te stuken .

Waarom dunpleister spuiten? U wilt de muren en plafonds in uw huis zo glad mogelijk hebben om te zorgen voor een strakke en moderne uitstraling. Dit effect kan alleen worden bereikt door de muren egaal en glad te maken voordat verf of behang wordt aangebracht. Het product staat ook wel bekend als verspuitbare egalisatiepleister omdat het uw muren heel glad maakt. Dunpleister spuiten biedt de uitkomst voor uw gerenoveerde pand of nieuwbouwwoning. Onze professionals werken altijd nauwkeurig en controleren uw muur eerst op oneffenheden. Deze onregelmatigheden werken wij zorgvuldig weg en de muren worden nog een laatste keer schoongemaakt. Daarna begint het proces van dunpleister aanbrengen. Dit proces zelf gaat erg snel. Dit maakt dunpleister spuiten een voordelige en efficiënte keuze.

Wat zijn de voordelen van dunpleister spuiten Rozendaal?

Door de snelheid van het proces is dunpleister spuiten goedkoper dan traditioneel stukwerk. Daarom is dit de juiste keuze voor uw nieuwbouwwoningen of renovatiepand. Bij RV Schilderwerken leveren wij uw muren zeer glad en egaal op door middel van dunpleister spuiten in uw nieuwbouwhuis of renovatieproject. Na het opspuiten en drogen van de dunpleister, kunnen wij uw muren meteen afwerken door de muren te schilderen of af te werken met latex spuitverf. Dunpleister spuiten bij RV Schilderwerken is de juiste oplossing voor uw nieuwe muren en plafonds!

Waarom Dunpleisterwerk

  • Goedkoper dan behang of sausklaar stucen
  • Strakke gladde witte afwerking
  • Zeer korte droogtijd
  • 4x sneller aan te brengen als gewoon pleisterwerk
  • In 1 laag behangklaar
  • Scheurt minder snel
  • Vraag vrijblijvend uw offerte.
    Bel nu direct +31 (0)6 14864524

Heeft u spuit- of schilderwerk? Bel voor offerte +31 (0)6 14864524