Dakcoating

Siliconen wordt gewonnen uit zand, waarna siliconen in de fabriek worden gemengd met polyester. Zo ontstaat de siliconen dakcoating. Deze coating is een plastic-achtige stof, vergelijkbaar met kit voor in de badkamer. Dit type coating is bijzonder geschikt in het gebruik als dakbedekking. Siliconen hechten goed op meerdere soorten ondergrond. Uw oude dakbedekking hoeft daarom niet eerst verwijderd te worden, voordat de siliconen dakcoating aangebracht kan worden. Tevens zijn de coatings erg waterafstotend en hittebestendig. Dit maakt siliconen dakcoatings spuiten Velp een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing waarmee uw dak weer jarenlang meegaat. Bij RV Schilderwerken leveren wij u deze service graag

Wat zijn de voordelen van siliconen dakcoatings spuiten

Er zitten meerdere voordelen verboden aan het gebruik van siliconen dakcoatings. Allereerst vormt de dakcoating een duurzame laag die goed bestand is tegen water door de waterafstotende werking van de siliconen. Tevens zijn de coatings hittebestendig. Dit maakt de coatings ook hittebestendig en isolerend. De coatings reflecteren zonlicht en isoleren, waarmee het uw huis koel houdt in de zomer en warm houdt in de winter. De coating wordt in een egale laag aangebracht wat resulteert in een naadloos eindresultaat. Normaliter ontsnapt er altijd wat warmte door de naden in dakbedekking, maar dit is bij siliconen dakcoatings dus niet het geval. Deze coatings isoleren daarom beter dan bijvoorbeeld bitumen, een traditioneel materiaal dat gebruikt wordt als dakbedekking. Er zitten nog meer voordelen aan het gebruik van een siliconen dakcoating spuiten.

De coatings kunnen snel worden aangebracht, in sprayvorm of met kwasten en rollers. Na het aanbrengen hardt de coating snel uit. De dakbedekking is regenbestendig binnen een uur en na vier uur is de coating volledig uitgehard. Door de UV-bestendigheid zijn de siliconen coatings ideaal voor gebruik buitenshuis. Deze moderne vorm van dakbedekking hecht op veel verschillende oppervlakken doordat het een hoge viscositeit heeft. Dit houdt in dat de siliconen dakcoatings Velp op de huidige dakbedekking kan worden aangebracht, die dus niet verwijderd hoeft te worden. U bent bij ons aan het juiste adres om uw huidige dak weer snel waterafstotend en isolerend te maken.

Waarom RV Dakcoating

  • 100% Garantie op werkzaamheden
  • Geen voorrijkosten
  • Professioneel advies
  • Uitsluitend beste kwaliteit materialen
  • 24 / 7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Vraag vrijblijvend uw offerte.
    Bel nu direct +31 (0)6 14864524

Heeft u spuit- of schilderwerk? Bel voor offerte +31 (0)6 14864524