Snel en effectief dakcoating spuiten in Elden?

Direct een gratis en vrijblijvende offerte? Neem contact op!

Bel nu direct 06 14864524

Dakcoating Elden

Wat is siliconen dakcoating

Siliconen wordt gewonnen uit zand, waarna siliconen in de fabriek worden gemengd met polyester. Zo ontstaat de siliconen dakcoating. Deze coating is een plastic-achtige stof, vergelijkbaar met kit voor in de badkamer. Dit type coating is bijzonder geschikt in het gebruik als dakbedekking. Siliconen hechten goed op meerdere soorten ondergrond. Uw oude dakbedekking hoeft daarom niet eerst verwijderd te worden, voordat de siliconen dakcoating aangebracht kan worden. Tevens zijn de coatings erg waterafstotend en hittebestendig. Dit maakt siliconen dakcoatings spuiten Elden een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing waarmee uw dak weer jarenlang meegaat. Bij RV Schilderwerken leveren wij u deze service graag.

Meer weten? Bel dan nu met Dakcoatings Elden

Bel nu direct 06 14864524


Siliconen dakcoatings Elden zijn in principe wit, of soms grijs, afhankelijk van uw wensen. De dakcoating vormt een consistente laag over de oude dakbedekking heen. Door het opspuiten van de siliconen dakcoatings creëren wij een naadloos eindresultaat. De coating hecht goed aan uw huidige dakbedekking door de hoge viscositeit. Na het uitharden is de coating niet plakkerig, het vormt een gladde laag die uw dak bestendig maakt tegen water en hitte. De coatings gaan langer mee dan traditionele dakbedekkingen zoals bitumen of pvc. Siliconen dakcoatings na het opspuiten tientallen jaren mee. Dit maakt dit type coatings een duurzame keuze.

Voordelen siliconen dakbedekking

 • Naadloos
 • Permanent waterdicht.
 • Niet brandbaar
 • Volledig UV-bestendig
 • Isolerend en dampdoorlatend.
 • Corrosiewerend (op metalen daken).
 • Geen verwijderings- en afvoerkosten.
 • Hoge warmtewering & energiebesparing.
 • Hogere opbrengst zonnepanelen door reflectie en lage dak temperatuur
 • Vraag vrijblijvend uw offerte.
  Bel nu direct 06 14864524
  Volg ons:

Waarom siliconen dakcoating spuiten Elden


Door te kiezen voor siliconen dakcoatings spuiten Elden maakt u een duurzame, efficiënte en milieuvriendelijke keuze, die ook nog eens goed is voor uw portemonnee. Wij berekenen geen voorrijkosten, maar we werken wel altijd met producten van de hoogste kwaliteit. U kunt bij ons een aanvraag doen voor een vrijblijvende offerte. Voor het spuiten van uw siliconen dakcoating leveren wij een 100% kwaliteitsgarantie. Onze experts staan voor u klaar om het dak op een duurzame manier waterdicht te maken tegen een scherpe prijs. Siliconen dakcoatings spuiten is in Nederland een relatief nieuwe en onbekende manier van dakbedekking. Bij RV Schilderwerken bewegen we graag met de tijd mee. Daarom bieden wij siliconen dakcoatings spuiten Elden aan. De coatings zijn duurzaam op meerdere vlakken. Allereerst blijven de coatings jarenlang waterdicht en hittebestendig. Daarnaast zijn de coatings milieuvriendelijk, en ten derde hoeft uw oude dakbedekking niet verwijderd te worden voordat de siliconen coating wordt aangebracht. Daardoor hoeft u hiervoor geen afvoerkosten te betalen. Er is dus geen afval dat afgevoerd hoeft te worden, wat bijdraagt aan de milieuvriendelijkheid van de coatings. Een siliconen dakcoating in spuitvorm hecht zonder primer goed aan het huidige dak. Dit betekent dat uw dak van tevoren alleen gereinigd hoeft te worden, waarna de coating wordt aangebracht.

Wat zijn de voordelen van siliconen dakcoatings spuiten

Er zitten meerdere voordelen verboden aan het gebruik van siliconen dakcoatings Elden. Allereerst vormt de dakcoating een duurzame laag die goed bestand is tegen water door de waterafstotende werking van de siliconen. Tevens zijn de coatings hittebestendig. Dit maakt de coatings ook hittebestendig en isolerend. De coatings reflecteren zonlicht en isoleren, waarmee het uw huis koel houdt in de zomer en warm houdt in de winter. De coating wordt in een egale laag aangebracht wat resulteert in een naadloos eindresultaat. Normaliter ontsnapt er altijd wat warmte door de naden in dakbedekking, maar dit is bij siliconen dakcoatings dus niet het geval. Deze coatings isoleren daarom beter dan bijvoorbeeld bitumen, een traditioneel materiaal dat gebruikt wordt als dakbedekking. Er zitten nog meer voordelen aan het gebruik van een siliconen dakcoating spuiten Elden. De coatings kunnen snel worden aangebracht, in sprayvorm of met kwasten en rollers. Na het aanbrengen hardt de coating snel uit. De dakbedekking is regenbestendig binnen een uur en na vier uur is de coating volledig uitgehard. Door de UV-bestendigheid zijn de siliconen coatings ideaal voor gebruik buitenshuis. Deze moderne vorm van dakbedekking hecht op veel verschillende oppervlakken doordat het een hoge viscositeit heeft. Dit houdt in dat de siliconen dakcoatings Elden op de huidige dakbedekking kan worden aangebracht, die dus niet verwijderd hoeft te worden. U bent bij ons aan het juiste adres om uw huidige dak weer snel waterafstotend en isolerend te maken.

Wilt u siliconen dakcoatings ? Bel voor offerte 06 14864524

Energiebesparende werking van siliconen dakcoatings

Siliconen dakbedekkingen werken energiebesparend. Dit komt doordat de siliconen zonlicht reflecteren. Door de reflecterende werking van de witte coating blijft uw pand in de zomer binnenin koel. U hoeft daardoor de airco minder vaak aan te zetten. De energierekening aan het einde van het jaar zal hierdoor een stuk lager uitvallen. In de winter is deze werking juist omgekeerd. Warmte blijft behouden in uw pand, waardoor u de verwarming minder vaak aan hoeft te zetten. Onder de streep is het eindresultaat hetzelfde: de energierekening valt lager uit door de energiebesparende werking van siliconen dakcoatings.

Daarnaast is er nog een andere manier waarop siliconen dakbedekking energiebesparend werkt. Siliconen dakcoatings zijn namelijk ideaal om te gebruiken in combinatie met zonnepanelen. Het is bekend dat zonnepanelen op warme zomerdagen minder rendement leveren. Het dak zelf wordt warm, wat versterkt wordt door de donkere kleur die het dak vaak heeft. Zonnepanelen worden op zulke dagen warm door de zon maar ook door de hitte van de donkere ondergrond. Hierdoor draaien uw zonnepanelen minder rendement. Dit kunt u tegengaan door een siliconen dakbedekking te kiezen. De dakcoatings zijn wit. Dit zorgt ervoor dat het dak meer zonlicht reflecteert. Zo blijft het dak koeler op warme zomerse dagen. De temperatuur van de zonnepanelen blijft lager dan op een donkere ondergrond en het rendement komt hoger te liggen. Zo werken siliconen dakbedekkingen energiebesparend.

Energiebesparende werking van siliconen dakcoatings

Naast voordelen die wij hierboven hebben benoemd, willen wij graag uitlichten dat een siliconen dakbedekking energiebesparend werkt. Dit heeft te maken met het feit dat siliconen zonlicht reflecteren. Hierdoor zijn siliconen dakcoatings ideaal om te gebruiken in combinatie met zonnepanelen op uw dak. Het is bekend dat zonnepanelen op warme dagen minder rendement leveren. Daken hebben vaak een donkere kleur. Donkere kleuren houden warmte vast. Op zomerse dagen draagt dit bij aan het verwarmen van de zonnepanelen, wat dus leidt tot een lagere opbrengst. Siliconen dakbedekkingen zijn de ideale oplossing om dit rendementsverlies van zonnepanelen tegen te gaan. De kleur van siliconen dakcoatings is wit, wat ervoor zorgt dat het dak meer zonlicht reflecteert op zomerse dagen en dus koel blijft. De temperatuur van de zonnepanelen blijft lager en het rendement ligt hoger. Dit is de manier waarop siliconen dakbedekkingen energiebesparend werken.

Er is nog een tweede mechanisme waardoor siliconen dakbedekkingen energiebesparend werken. De witte coating houdt uw pand koel in de zomer, waardoor de temperatuur binnen minder hoog oploopt. U hoeft de airco minder vaak aan te zetten. De energierekening aan het einde van het jaar zal hierdoor een stuk lager uitvallen. In de winter werkt dit precies de andere kant op: warmte blijft behouden in het gebouw. Daardoor hoeft de verwarming minder vaak aan. Als eindresultaat zult u zien dat de energierekening lager is. Dit komt allemaal door de energiebesparende werking van siliconen dakcoatings.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Wat kost siliconen dakcoatings spuiten Elden

  Wij streven er bij elke klus naar om u de beste service en kwaliteit te leveren tegen de meest voordelige prijs. Bij RV Schilderwerken rekenen wij nooit voorrijkosten. Dit geldt natuurlijk ook voor siliconen dakcoatings spuiten. We zijn altijd telefonisch bereikbaar en wij leveren snelle, goede service in de omgeving van Elden. Siliconen dakcoatings spuiten Elden is bij ons dus altijd een slimme keuze! Als u contact met ons opneemt zullen wij de grootte van de klus inschatten, en aan de hand hiervan een offerte voor u aanmaken. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte!

  Onze ervaren werknemers zijn specialisten wat betreft siliconen dakcoatings spuiten Elden. Zij adviseren u dan ook graag over de beste oplossing voor uw dak. Wat de situatie ook is, bij RV Schilderwerken hebben we een passende oplossing voor een eerlijke prijs. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u graag een duurzame dakbedekking op uw gehele bedrijfspand aangebracht wilt hebben, of dat uw schuur lekt omdat de dakbedekking verouderd is en gaten vertoont. Onze experts werken met een 100% kwaliteitsgarantie. Wij werken daarom alleen met de beste materialen. Voor siliconen dakcoatings spuiten Elden bent u bij ons aan het goede adres. Neemt u snel contact met ons op voor uw vrijblijvende offerte!

  Direct offerte aanvragen? Mail ons: info@renatovolpeschilderwerken.nl


  Hoe worden siliconen dakcoatings aangebracht


  Er zijn verschillende manieren om siliconen dakcoatings aan te brengen op uw dak. Dit kan met een kwast en rollers en zelfs met behulp van UV-straling. Bij RV Schilderwerken Velp maken wij echter gebruik van een derde manier: siliconen dakcoatings in sprayvorm. Het gebruik van spray is sneller dan de coating aanbrengen met kwasten en rollers. Ook kunnen wij de coating nog egaler aanbrengen op uw dak. De spray hardt snel uit. Zo is uw dak na een uur al bestendig tegen regen en na vier uur is de coating volledig uitgehard. Om uw dak volledig bestendig te maken tegen de Nederlandse buien, neemt u dus snel contact op met RV Schilderwerken!

  Het grote voordeel van siliconen dakcoatings is dat ze aanhechten op de huidige dakbedekking. Deze hoeft dus niet eerst verwijderd te worden. Wel reinigen de experts van RV Schilderwerken uw huidige dakbedekking op een professionele manier, bijvoorbeeld met een hogedrukspuit. Door eerst al het aanwezige vuil te verwijderen van uw dak, kunnen wij u garanderen dat de coating goed hecht op de huidige dakbedekking. De siliconen kunnen op deze manier aangebracht worden op een dak van bijvoorbeeld bitumen, van pvc of van metaal. Nadat uw dak gereinigd is, wordt het dak volledig drooggemaakt. U ziet dat wij ook bij het spuiten van siliconen dakcoatings zeer nauwkeurig te werk gaan, en op deze manier onze 100% kwaliteitsgarantie leveren.

  Ons werkgebied


  Woont u niet in Elden maar net daar buiten?

  Ook dan helpen wij u met de coating van uw dak.
  Bijvoorbeeld in Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Elst, Rijkerswoerd, Elden, Oosterbeek, Rozendaal .en omgeving
  Wat klanten vertellen over RV Schilderwerken.

  20 beoordelingen met een gemiddelde score van 5.0

  Wilt u uw dak laten coaten? Bel voor offerte 06 14864524