Snel en effectief dakcoating spuiten in Oosterbeek?

Direct een gratis en vrijblijvende offerte? Neem contact op!

Bel nu direct 06 14864524

Dakcoating Oosterbeek

Wat is siliconen dakcoating

De grondstof voor siliconen dakcoatings wordt gewonnen uit zand. Hiermee worden namelijk siliconen gemaakt. In een fabriek worden de siliconen worden gemengd met polyester, dit is een type plastic. Het mengsel dat ontstaat vormt de siliconen dakcoating. Deze coating lijkt qua textuur op kit voor in uw badkamer. Het type dakcoating dat wij gebruiken is zeer geschikt voor het coaten van uw dak. Dit komt doordat de siliconen laag zich goed hecht op meerdere oppervlakken. Dit betekent dat de oude dakbedekking niet verwijderd hoeft te worden. Tevens zijn de dakcoatings zeer goed in het afstoten van water en zijn ze erg hittebestendig. Een siliconen dakcoating spuiten Oosterbeek is een efficiënte en milieuvriendelijke manier om uw dak op te knappen zodat deze weer jarenlang kan. Wij van RV Schilderwerken leveren u graag deze service.

Meer weten? Bel dan nu met Dakcoatings Oosterbeek

Bel nu direct 06 14864524


Siliconen dakcoatings Oosterbeek worden meestal aangebracht in het wit maar andere kleuren zoals grijs bestaan ook. Onze dakcoatings vormen een gladde laag over uw oude dakbedekking heen. Omdat wij de siliconen dakcoatings opspuiten in plaats van aanbrengen met kwasten en rollers, zorgen wij voor een naadloos eindresultaat. De coatings hebben een hoge viscositeit, waardoor de coating goed hecht aan de dakbedekking die momenteel op uw dak zit. Na het uitharden vormt de coating vormt waterdichte en hittebestendige laag. Ook is de coating na het uitharden UV-bestendig. De coatings hebben een lange levensduur, ze gaan tientallen jaren mee. Dit in tegenstelling tot traditionele dakbedekkingen zoals bitumen of pvc. Een siliconen dakcoating is dus een duurzame keuze voor uw dak!.

Voordelen siliconen dakbedekking

 • Naadloos
 • Permanent waterdicht.
 • Niet brandbaar
 • Volledig UV-bestendig
 • Isolerend en dampdoorlatend.
 • Corrosiewerend (op metalen daken).
 • Geen verwijderings- en afvoerkosten.
 • Hoge warmtewering & energiebesparing.
 • Hogere opbrengst zonnepanelen door reflectie en lage dak temperatuur
 • Vraag vrijblijvend uw offerte.
  Bel nu direct 06 14864524
  Volg ons:

Waarom siliconen dakcoating spuiten Oosterbeek


Waarom siliconen dakcoating spuiten Oosterbeek In Nederland is siliconen dakcoatings spuiten een nog relatief nieuwe en weinig gebruikte techniek. Bij RV Schilderwerken willen wij vooruitstrevend zijn. Daarom bieden wij siliconen dakcoatings spuiten Oosterbeek aan. Dakcoatings vormen een milieuvriendelijke oplossing op meerdere gebieden: allereerst gaan de dakcoatings jarenlang mee, en ten tweede zijn de coatings duurzaam. Ook hoeft uw oude dakbedekking niet verwijderd te worden. U betaalt dus geen kosten voor het afvoeren van afval. De siliconen dakcoatings in spuitvorm hechten zonder primer goed aan uw huidige dak. Dit betekent dat het dak alleen schoongemaakt hoeft te worden voordat de coating wordt aangebracht, maar het dak hoeft niet met andere stoffen behandeld te worden.

Met siliconen dakcoatings spuiten Oosterbeek maakt u een duurzame, efficiënte en milieuvriendelijke keuze die natuurlijk ook goed is voor uw portemonnee. Bij RV Schilderwerken vragen wij nooit te veel. Zo rekenen wij geen voorrijkosten. Wij werken uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit. Bij ons kunt u een vrijblijvende offerte opvragen voor het spuiten van uw siliconen dakcoating. Wij leveren altijd een 100% kwaliteitsgarantie en onze experts staan klaar om uw dak op deze moderne manier duurzaam en waterdicht te maken!

Wat zijn de voordelen van siliconen dakcoatings spuiten

Er zitten meerdere voordelen aan het kiezen voor siliconen dakcoatings Oosterbeek. Siliconen zijn waterafstotend, waardoor de dakcoating een duurzame laag vormt die goed bestand is tegen water. Daarnaast zijn de coatings hittebestendig. De dakcoatings die wij aanbrengen werken isolerend. Hier zijn twee redenen voor. Allereerst wordt zonlicht gereflecteerd door de coating, waarmee het bijvoorbeeld uw huis koel houdt in de zomer. Ten tweede wordt de coating in één egale laag op het dak gespoten. Door deze naadloze manier van werken creëren wij een glad eindresultaat. Normaal gesproken ontsnapt er altijd warmte door de naden van de dakbedekking. Bij siliconen dakcoatings is dit dus niet het geval. Deze coatings isoleren daarom beter dan traditionele dakbedekkingen, zoals bitumen. Naast de waterafstotende en isolerende werking zitten er nog meer voordelen verbonden aan het kiezen voor een siliconen dakcoating spuiten Oosterbeek. De dakbedekking wordt snel aangebracht, in de vorm van een spray of met kwasten en rollers. De coating hardt snel uit: al na één uur is de coating regenbestendig, en na vier uur is de coating volledig uitgehard. Een ander voordeel is dat siliconen coatings UV-bestendig zijn. Dit maakt ze ideaal voor gebruik buitenshuis. Deze moderne vorm van dakbedekking heeft een hoge plakkerigheid, ofwel viscositeit, waarmee het moeiteloos hecht op verschillende oppervlakken. Dit zorgt ervoor dat de siliconen dakcoatings Oosterbeek op uw huidige dakbedekking kan worden aangebracht, zonder dat de oude dakbedekking eerst moet worden verwijderd. Bij RV Schilderwerken bent u aan het juiste adres om uw dak weer snel isolerend en waterafstotend te maken.

Wilt u siliconen dakcoatings ? Bel voor offerte 06 14864524

Wat kost siliconen dakcoatings spuiten Oosterbeek

Wij streven er bij elke klus naar om u de beste kwaliteit en service te leveren, natuurlijk voor de meest voordelige prijs. Dit geldt daarom ook voor siliconen dakcoatings spuiten bij RV Schilderwerken. Wij rekenen nooit voorrijkosten en we zijn 24/7 bereikbaar. We leveren altijd de snelste service in de omgeving van Oosterbeek. Met onze vestiging in Oosterbeek zijn wij zo ter plaatse. Siliconen dakcoatings spuiten Oosterbeek is bij ons dus een slimme keuze! U kunt altijd contact met ons opnemen voor het aanvragen van uw vrijblijvende offerte. Wij zullen dan de grootte van de klus inschatten en met deze informatie een offerte voor u opstellen.

Onze experts op het gebied van siliconen dakcoatings spuiten Oosterbeek denken graag met u mee over de beste keuzes voor uw dak. Stel dat uw schuur lekt omdat de bitumen verouderd is, of dat u graag een duurzame dakbedekking op uw gehele bedrijfspand aangebracht wilt hebben. Wat de situatie ook is, bij RV Schilderwerken hebben we een passende oplossing voor elke situatie. Onze specialisten leveren een 100% kwaliteitsgarantie tegen een eerlijke prijs. We werken enkel met de beste technieken en materialen. Voor siliconen dakcoatings spuiten Oosterbeek bent u bij ons dus zeker aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op voor het aanvragen van uw vrijblijvende offerte!

Energiebesparende werking van siliconen dakcoatings

Naast voordelen die wij hierboven hebben benoemd, willen wij graag uitlichten dat een siliconen dakbedekking energiebesparend werkt. Dit heeft te maken met het feit dat siliconen zonlicht reflecteren. Hierdoor zijn siliconen dakcoatings ideaal om te gebruiken in combinatie met zonnepanelen op uw dak. Het is bekend dat zonnepanelen op warme dagen minder rendement leveren. Daken hebben vaak een donkere kleur. Donkere kleuren houden warmte vast. Op zomerse dagen draagt dit bij aan het verwarmen van de zonnepanelen, wat dus leidt tot een lagere opbrengst. Siliconen dakbedekkingen zijn de ideale oplossing om dit rendementsverlies van zonnepanelen tegen te gaan. De kleur van siliconen dakcoatings is wit, wat ervoor zorgt dat het dak meer zonlicht reflecteert op zomerse dagen en dus koel blijft. De temperatuur van de zonnepanelen blijft lager en het rendement ligt hoger. Dit is de manier waarop siliconen dakbedekkingen energiebesparend werken.

Er is nog een tweede mechanisme waardoor siliconen dakbedekkingen energiebesparend werken. De witte coating houdt uw pand koel in de zomer, waardoor de temperatuur binnen minder hoog oploopt. U hoeft de airco minder vaak aan te zetten. De energierekening aan het einde van het jaar zal hierdoor een stuk lager uitvallen. In de winter werkt dit precies de andere kant op: warmte blijft behouden in het gebouw. Daardoor hoeft de verwarming minder vaak aan. Als eindresultaat zult u zien dat de energierekening lager is. Dit komt allemaal door de energiebesparende werking van siliconen dakcoatings.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Hoe worden siliconen dakcoatings aangebracht

  Siliconen dakcoatings hebben als voordeel dat ze goed hechten aan de huidige dakbedekking. Deze hoeft dus niet eerst verwijderd te worden. Uw huidige dakbedekking wordt door de experts van RV Schilderwerken eerst professioneel gereinigd, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een hogedrukspuit. Het aanwezige vuil wordt op deze manier eerst verwijderd. Zo kunnen wij garanderen dat de siliconen dakcoating goed hecht op uw huidige dak. De dakcoating kan worden aangebracht op bijvoorbeeld een dak van pvc, van bitumen of van metaal. Na de dakreiniging wordt het dak drooggemaakt en nog een laatste keer gecontroleerd op onregelmatigheden. U ziet dat wij ook bij het spuiten van siliconen dakcoatings zeer zorgvuldig te werk gaan, om onze 100% kwaliteitsgarantie te leveren.

  Er zijn meerdere manieren om siliconen dakcoatings aan te brengen. Het kan met een kwast en rollers of met behulp van UV-straling. Echter, bij RV Schilderwerken Oosterbeek gebruiken wij een derde methode: siliconen dakcoatings in sprayvorm. Het voordeel hiervan is dat de coating in een zeer egale laag wordt aangebracht. Het gebruik van een spray is tevens sneller dan aanbrengen met kwasten en rollers. Dakcoatings in sprayvorm harden snel uit. Zo is uw dak na 1 uur al regenbestendig en na 4 uur volledig uitgehard. Om uw dak bestendig te maken tegen het wisselvallige Nederlandse weer, neemt u dus snel contact op met RV Schilderwerken!

  Direct offerte aanvragen? Mail ons: info@renatovolpeschilderwerken.nl


  Hoe werkt siliconen dakcoatings spuiten Oosterbeek


  Siliconen dakcoatings kunnen op meerdere manieren op uw dak worden aangebracht. Bij RV Schilderwerken maken wij gebruik van een spuitsysteem om de coating in een egale laag aan te brengen bovenop uw huidige dakbedekking. Siliconen dakcoatings hechten goed op verschillende ondergronden, zoals bitumen, metaal en pvc. De oude dakbedekking hoeft dus niet eerst verwijderd te worden, een groot voordeel van dit soort coatings. De siliconen coating vormt een gladde laag op uw dak met een egaal en naadloos effect. Dit maakt de coatings ook geschikt om gaten in uw huidige coating te repareren. Met het aanbrengen van een tweede laag dakbedekking kunnen wij uw huidige coating herstellen.

  De coatings zijn bijzonder waterbestendig. Siliconen dakcoatings spuiten Oosterbeek is een waterdichte oplossing, zelfs op een plat dak waarop af en toe water blijft staan. De dakcoatings hebben ook een sterk isolerende werking. Daardoor behoudt uw dak een redelijk constante temperatuur gedurende de dag en tijdens het jaar. Er treedt minder werking op in uw dak, wat op de lange termijn bijdraagt aan de levensduur van het dak. Siliconen dakcoatings spuiten Oosterbeek werkt dus als een zeer duurzame en efficiënte manier om uw dak nu en in de toekomst bestand te maken tegen alle weersomstandigheden! Bij RV Schilderwerken willen wij deze service graag aan u leveren. Wij zijn altijd bereikbaar; neem dus wanneer het u uitkomt contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Ons werkgebied


  Woont u niet in Oosterbeek maar net daar buiten?

  Ook dan helpen wij u met de coating van uw dak.
  Bijvoorbeeld in Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Elst, Rijkerswoerd, Elden, Oosterbeek, Rozendaal .en omgeving
  Wat klanten vertellen over RV Schilderwerken.

  20 beoordelingen met een gemiddelde score van 5.0

  Wilt u uw dak laten coaten? Bel voor offerte 06 14864524