Snel en effectief dakcoating spuiten in Rozendaal?

Direct een gratis en vrijblijvende offerte? Neem contact op!

Bel nu direct 06 14864524

Siliconen dakcoatings spuiten Rozendaal

Wat is siliconen dakcoating

De ingrediënten van siliconen dakcoatings zijn siliconen en polyester. De siliconen worden gemaakt in een fabriek, waarbij zand wordt bewerkt tot siliconen. Vervolgens worden de siliconen gemixt met polyester, een soort plastic. De siliconen coatings voor het dak bestaan dus uit siliconen en een type plastic. Het mengsel lijkt op kit dat bijvoorbeeld gebruikt wordt in badkamers. Een voordeel van siliconen is dat ze goed hechten op allerlei soorten ondergronden. Hierdoor is het siliconenmengsel zeer geschikt om te gebruiken als dakcoating. Uw oude dakbedekking niet verwijderd te worden doordat de siliconen zich goed te hechten. Ook zijn de dakcoatings zeer hittebestendig en goed in het afstoten van water. Een siliconen dakcoating spuiten Rozendaal vormt dus een milieuvriendelijke en efficiënte oplossing voor de renovatie van uw dak. Na deze behandeling kan het dak er weer jarenlang tegenaan. Bij RV Schilderwerken leveren u deze service graag.

Meer weten? Bel dan nu met Dakcoatings Elden

Bel nu direct 06 14864524


Bij siliconen dakcoatings spuiten Rozendaal vormen we een egale laag over uw oude dakbedekking heen. De siliconen brengen wij aan in sprayvorm, waarmee wij een naadloos eindresultaat creëren. De coatings hebben een hoge viscositeit oftewel plakkerigheid. Dit zorgt ervoor dat de coatings goed hechten aan uw huidige dakbedekking. Na het uitharden van de coating vormt het een waterdichte en hittebestendige laag die dan niet meer plakkerig is. In tegenstelling tot traditionele dakbedekkingen zoals bitumen hebben de coatings een lange levensduur. Siliconen dakcoatings zijn dus een duurzame oplossing voor uw dakbedekking!

Voordelen siliconen dakbedekking

 • Naadloos
 • Permanent waterdicht.
 • Niet brandbaar
 • Volledig UV-bestendig
 • Isolerend en dampdoorlatend.
 • Corrosiewerend (op metalen daken).
 • Geen verwijderings- en afvoerkosten.
 • Hoge warmtewering & energiebesparing.
 • Hogere opbrengst zonnepanelen door reflectie en lage dak temperatuur
 • Vraag vrijblijvend uw offerte.
  Bel nu direct 06 14864524
  Volg ons:

Wat zijn de voordelen van siliconen dakcoatings spuiten


Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van siliconen dakcoatings Rozendaal. De siliconen zijn waterafstotend, waardoor ze zelfs op platte daken een goed bestand zijn tegen water. De coatings zijn hittebestendig, duurzaam en isolerend. Ze zijn isolerend werking doordat de coating zonlicht reflecteert. Hiermee houdt het uw huis koel in de zomer. Siliconen coatings hebben meer isolerend vermogen dan traditionele dakbedekkingen zoals bitumen. Het feit dat de coatings naadloos worden aangebracht draagt ook bij aan de isolerende werking. Door de egale laag zonder naden kan er geen warme kan ontsnappen. Normaal gesproken is dit wel het geval.

Het kiezen voor een siliconen dakcoating spuiten Rozendaal heeft nog meer pluspunten. Naast waterafstotend en isolerend zijn de coatings ook erg vlug droog. De coatings worden snel aangebracht door middel van een spray. Daarna hardt de dakbedekking snel uit: na vier uur is de coating al volledig uitgehard en na één uur is de coating zelfs al regenbestendig. Ook zijn siliconen coatings bestand tegen UV straling, wat ze de ideale keuze maakt voor gebruik buitenshuis. Deze moderne vorm van dakbedekking hecht zonder moeite op verschillende soorten ondergrond, door de hoge viscositeit. Daardoor kunnen siliconen dakcoatings Rozendaal op de huidige dakbedekking aangebracht worden, zonder dat de oude dakbedekking eerst verwijderd hoeft te worden. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres om uw dak weer waterafstotend en isolerend te maken met deze moderne vorm van dakbedekkingen.

Energiebesparende werking van siliconen dakcoatings

Naast de bovengenoemde voordelen, zoals de waterafstotende functie van siliconen dakcoatings, willen wij graag toelichten dat siliconen dakbedekkingen energiebesparend werken. Dit heeft te maken met een specifieke eigenschap van siliconen, namelijk dat ze zonlicht reflecteren. Dit leidt ertoe dat dat siliconen dakcoatings perfect zijn om te gebruiken in combinatie met zonnepanelen. Zonnepanelen leveren op warme, zomerse dagen minder rendement. De ondergrond waar de zonnepanelen op liggen, het dak zelf, wordt warm door de donkere kleur van het dak. De zonnepanelen worden warm van de zon én door de hitte van het dak. Dit zorgt voor een rendementsverlies van de panelen. Siliconen dakbedekkingen zijn de ideale oplossing om dit tegen te gaan. Omdat de coatings wit zijn, reflecteren ze meer zonlicht dan een donker dak. Zo blijven ze koel op warme zomerse dagen. Dit houdt de temperatuur van de zonnepanelen lager en het rendement hoger. Dit is de energiebesparende werking van siliconen dakcoatings!

De siliconen dakbedekking hebben nog een functie waardoor ze energiebesparend werken: door de reflecterende werking blijft uw pand binnenin koel in de zomer, en door de isolerende werking juist warmer in de winter. U hoeft de airco in de zomer en de verwarming in de winter minder vaak aan te zetten, waardoor de energierekening aan het einde van het jaar een stuk lager uitvalt.

Wilt u siliconen dakcoatings ? Bel voor offerte 06 14864524

Wat kost siliconen dakcoatings spuiten Rozendaal

Wij willen u altijd de beste kwaliteit en service leveren voor de meest voordelige prijs. Natuurlijk geldt dit ook voor siliconen dakcoatings spuiten. Bij ons betaalt u geen voorrijkosten. Ook zijn we 24/7 bereikbaar, waardoor we de snelste service aan u kunnen leveren in de omgeving van Rozendaal, nabij Arnhem. Bij RV Schilderwerken berekenen we nooit te veel. Met onze vestiging in Westervoort zijn wij snel ter plaatse in Rozendaal. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor het aanvragen van een offerte. Wij zullen dan een offerte voor u opstellen met de informatie die u ons geeft. Siliconen dakcoatings spuiten Rozendaal bij RV Schilderwerken is dus een slimme keuze!

Onze experts op het gebied van siliconen dakcoatings spuiten Rozendaal kunnen u adviseren over de beste opties voor uw nieuwe dakbedekking. Of u geheel bedrijfspand wil verduurzamen of een lekkende schuur wilt repareren door een siliconen dakcoating te laten aanbrengen: voor elke situatie hebben we bij RV Schilderwerken een passende oplossing. Ons ervaren personeel levert 100% kwaliteit tegen een voordelige prijs. We werken uitsluitend met de beste technieken en materialen. Voor siliconen dakcoatings spuiten Rozendaal bent u bij ons dus aan het goede adres. Neem snel contact met ons op voor de aanvraag van uw vrijblijvende offerte!

Energiebesparende werking van siliconen dakcoatings

Naast voordelen die wij hierboven hebben benoemd, willen wij graag uitlichten dat een siliconen dakbedekking energiebesparend werkt. Dit heeft te maken met het feit dat siliconen zonlicht reflecteren. Hierdoor zijn siliconen dakcoatings ideaal om te gebruiken in combinatie met zonnepanelen op uw dak. Het is bekend dat zonnepanelen op warme dagen minder rendement leveren. Daken hebben vaak een donkere kleur. Donkere kleuren houden warmte vast. Op zomerse dagen draagt dit bij aan het verwarmen van de zonnepanelen, wat dus leidt tot een lagere opbrengst. Siliconen dakbedekkingen zijn de ideale oplossing om dit rendementsverlies van zonnepanelen tegen te gaan. De kleur van siliconen dakcoatings is wit, wat ervoor zorgt dat het dak meer zonlicht reflecteert op zomerse dagen en dus koel blijft. De temperatuur van de zonnepanelen blijft lager en het rendement ligt hoger. Dit is de manier waarop siliconen dakbedekkingen energiebesparend werken.

Er is nog een tweede mechanisme waardoor siliconen dakbedekkingen energiebesparend werken. De witte coating houdt uw pand koel in de zomer, waardoor de temperatuur binnen minder hoog oploopt. U hoeft de airco minder vaak aan te zetten. De energierekening aan het einde van het jaar zal hierdoor een stuk lager uitvallen. In de winter werkt dit precies de andere kant op: warmte blijft behouden in het gebouw. Daardoor hoeft de verwarming minder vaak aan. Als eindresultaat zult u zien dat de energierekening lager is. Dit komt allemaal door de energiebesparende werking van siliconen dakcoatings.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Hoe worden siliconen dakcoatings aangebracht

  Siliconen dakcoatings hechten goed aan uw huidige dakbedekking. Het voordeel hiervan is dat de oude dakbedekking dus niet eerst verwijderd hoeft te worden. Door de professionals van RV Schilderwerken wordt uw huidige dakbedekking wel eerst professioneel gereinigd, bijvoorbeeld met een hogedrukspuit. Door deze schoonmaak kunnen wij u garanderen dat de siliconen dakcoating volledig goed hecht op het huidige dak. De coatings kunnen worden aangebracht op een dak van bijvoorbeeld bitumen, van pvc of van metaal. Na het schoonmaken van uw dak wordt het dak drooggemaakt en nog een laatste keer gecheckt op onzuiverheden. Daarna kan de siliconen coating worden opgespoten. U ziet dat wij ook bij het spuiten van siliconen dakcoatings zeer zorgvuldig te werk gaan en altijd onze 100% kwaliteitsgarantie leveren!

  Er bestaan verschillende methoden voor het aanbrengen van siliconen dakcoatings. Dit kan bijvoorbeeld met kwasten en rollers, als een soort verf, of met behulp van UV-straling. Bij RV Schilderwerken Rozendaal gebruiken wij van een derde methode: siliconen dakcoatings in sprayvorm. Het gebruik van een spray is sneller dan aanbrengen met kwasten en rollers. Ook is het een voordeel dat wij de coating in een zeer egale laag kunnen aanbrengen, waardoor de coating snel uithardt. Zo is uw dak na 1 uur al regenbestendig en na 4 uur volledig uitgehard. Neem dus snel contact op met RV Schilderwerken om uw dak bestendig te maken tegen de Nederlandse regenbuien!

  Direct offerte aanvragen? Mail ons: info@renatovolpeschilderwerken.nl


  Hoe werkt siliconen dakcoatings spuiten Rozendaal


  Siliconen dakcoatings zijn een relatief nieuwe en onbekende vorm van dakbedekking in Nederland. Bij RV Schilderwerken gaan we graag met de tijd mee. Daarom verzorgen wij siliconen dakcoatings spuiten Rozendaal. De coatings kunnen op meerdere manieren worden aangebracht op uw dak. Wij maken gebruik van een spuitsysteem om de coating in een egale laag aan te brengen. De oude dakbedekking hoeft hierbij niet eerst verwijderd te worden, omdat siliconen goed hechten aan het huidige dak. De coatings kunnen ook gebruikt worden om gaten in uw huidige coating te repareren, omdat ze een naadloze laag over het huidige dak heen vormen. Door een tweede laag aan te brengen, kunnen wij uw huidige dakcoating repareren.

  De coatings zijn bijzonder waterbestendig, isolerend en energiebesparend. Siliconen dakcoatings spuiten Duiven is dus de ideale keuze! Door de isolerende werking behoudt uw dak een consistente temperatuur. Op de lange termijn draagt dit bij aan de levensduur van het dak, omdat er minder werking optreedt in het dak. Dit maakt siliconen dakcoatings spuiten Rozendaal een zeer duurzame en efficiënte manier om uw dak bestendig te maken tegen allerlei weersomstandigheden, nu en in de toekomst. Bij RV Schilderwerken willen wij deze service graag leveren. We zijn altijd bereikbaar, neem dus wanneer u wilt contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Ons werkgebied


  Woont u niet in Rozendaal maar net daar buiten?

  Ook dan helpen wij u met de coating van uw dak.
  Bijvoorbeeld in Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Elst, Rijkerswoerd, Elden, Oosterbeek, Rozendaal .en omgeving
  Wat klanten vertellen over RV Schilderwerken.

  20 beoordelingen met een gemiddelde score van 5.0

  Wilt u uw dak laten coaten? Bel voor offerte 06 14864524