Snel en effectief dunpleister spuiten Arnhem?

Direct een gratis en vrijblijvende offerte? Neem contact op!

Bel nu direct 06 14864524

Dunpleister spuiten Arnhem

Hoe werkt dunpleister spuiten?

Dunpleister spuiten Arnhem is een snelle, eenvoudige en goedkope methode om uw muren glad te maken. Na de behandeling met spuitpleister zijn uw muren klaar voor behang of om geschilderd te worden. Het proces van dunpleister opspuiten begint met het wegwerken van oneffenheden op uw muren. Ook al zien de muren er glad uit, er zijn altijd kleine oneffenheden te vinden. Deze zullen extra zichtbaar worden na het aanbrengen van een verflaag. Daarom zorgen wij bij RV Schilderwerken dat we de oneffenheden op uw muren van tevoren wegwerken. Daarna gaan wij aan de slag met het afplakken van de oppervlakken waar geen dunpleister moet komen, zoals uw vloer, kozijnen en deuren. Na het afplakken, kan het dunpleister spuiten beginnen. .

Meer weten? Bel dan nu met Dunpleister spuiten Arnhem

Bel nu direct 06 14864524
Onze professionals gebruiken een airless dunpleistermachine om het pleisterwerk aan te brengen. Dit betekent dat de dunpleisterpomp geen gebruik maakt van lucht of luchtdruk. De dunpleister wordt in de machine onder druk gebracht en in een egale laag op de muur gespoten door onze experts. Afhankelijk van de ondergrond worden er een of twee lagen dunpleister opgespoten. Na één laag is uw muur behangklaar, en na twee lagen kan uw muur ook geschilderd worden. Dit kan bijvoorbeeld door latex spuiten. Dit kunnen wij bij RV Schilderwerken ook voor u doen. Dunpleister spuiten Arnhem door RV Schilderwerken is de ideale manier om uw muren egaal te maken voordat er behang of schilderwerk aan wordt gebracht.


Voordelen dunpleister

 • Snel en voordelig
 • PDirect behang of schilderklaar
 • Supergladde muren
 • Minder gips nodig, dus voordeliger
 • Isolerend en dampdoorlatend.
 • Corrosiewerend (op metalen daken).
 • Perfect egaal resultaat
 • Vraag vrijblijvend uw offerte.
  Bel nu direct 06 14864524
  Volg ons:

Waarom dunpleister spuiten Arnhem?


U wilt dat uw muren er zo glad mogelijk uit zien. Dit draagt bij aan de moderne, frisse uitstraling van uw nieuwbouwwoning of van uw gerenoveerde pand. Het gewenste effect kan alleen worden bereikt door de muren glad en egaal te maken voordat er verf of behang wordt aangebracht. Dunpleister spuiten Arnhem biedt hier de uitkomst. Onze professionals gaan nauwkeurig te werk. Eerst wordt uw muur gecontroleerd op oneffenheden. Deze worden weggewerkt, waarna uw muren een laatste keer worden schoongemaakt. Daarna wordt de dunpleister op uw muren gespoten. Dit is een zeer snel proces, vele malen sneller dan stuken met de hand. Dit maakt dunpleister spuiten een voordelige en efficiënte keuze.

Dunpleister spuiten is door de snelheid goedkoper dan traditioneel stuken. In uw nieuwbouwwoningen dunpleister spuiten of bij een renovatie dunpleister spuiten is dus zeker de juiste keuze! De pleister maakt uw muren heel glad. Daarom staat het ook wel bekend als verspuitbare egalisatiepleister. Bij RV Schilderwerken streven wij altijd naar het beste eindresultaat. Ons oog voor detail zorgt ervoor dat uw muren zeer glad en egaal worden opgeleverd. Na het opspuiten en drogen van de dunpleister, kunnen wij uw muren meteen verder behandelen met bijvoorbeeld latex spuitverf. Dunpleister spuiten bij RV Schilderwerken is de beste oplossing voor uw muren en plafonds!

Wat zijn de voordelen van dunpleister spuiten Arnhem?

Dunpleister spuiten Arnhem is op meerdere vlakken een zeer voordelige keuze. Ten eerste is dunpleister spuitwerk tot wel vier keer sneller dan traditioneel stucwerk dat met de hand wordt aangebracht. Ten tweede wordt het pleisterwerk met dunpleister spuiten in een zeer dunne laag aangebracht, variërend van 1 tot 6 millimeter. Dit zorgt ervoor dat de gipslaag snel droog is. Uw woning is hiermee sneller opgeleverd, zodat u kunt genieten van uw nieuwe huis! Doordat de pleisterlaag wordt opgespoten in plaats van met de hand wordt aangebracht, is het werk licht en eenvoudig. Ook is het gips dat wij gebruiken kalkvrij.

Dunpleister spuiten Arnhem is zeer geschikt voor nieuwbouwwoningen. Ook bij renovatieprojecten zijn wij u graag van dienst. Na het opspuiten van de dunpleister zijn uw muren snel klaar voor schilderwerk of behangen. Een ander voordeel van dunpleister spuiten is dat dit goedkoper is dan traditioneel stuken. Hier zijn twee redenen voor. Ten eerste is het proces van dunpleister opspuiten sneller, waardoor er minder arbeidsuren worden gemaakt. Daarnaast is er minder pleister nodig, omdat dit in een dunnere laag wordt aangebracht. Beide dingen zorgen ervoor dat u met dunpleister spuiten Arnhem goedkoper uit bent! U ziet dat dunpleister opspuiten een voordelige en snelle oplossing is voor in uw nieuwbouwwoning of renovatieproject. Neem dus snel contact met ons op voor uw vrijblijvende offerte.

Wilt u dunpleister op uw muren en plafond? Bel voor offerte 06 14864524

Wat kost dunpleister spuiten Arnhem?

Dunpleister spuiten Arnhem is goedkoper dan traditioneel stukwerk, waarbij de gips met de hand wordt aangebracht. Dit komt doordat er minder product nodig is op uw muren, de pleisterlaag bij spuitpleister is namelijk veel dunner dan bij traditioneel stuken. Ook is het proces veel sneller. Met onze airless spuitmachine wordt de pleisterlaag in een handomdraai op uw muren aangebracht. Bij RV schilderwerken maken we graag een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt te alle tijden contact met ons opnemen. Aan de hand van uw omschrijving van de klus maken wij een offerte voor u op. De kosten hangen bijvoorbeeld af van de grootte van het oppervlak dat behandeld moet worden met spuitpleister.

Wij vinden het belangrijk om u een voordelige prijs kunnen bieden. Daarom rekenen wij geen voorrijkosten. Maar, wij streven natuurlijk ook naar de hoogste kwaliteit en het beste eindresultaat. Daarom leveren wij een 100% kwaliteitsgarantie. Wij werken door totdat u geheel tevreden bent. Met ons oog voor detail en onze jarenlange ervaring met dunpleister spuiten, kunnen wij u verzekeren van een perfect egaal resultaat op uw muren en plafonds. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Neem dus snel contact met ons op. Wij zullen de klus met u bespreken en wij stellen een voordelige, vrijblijvende offerte voor u op. Voor dunpleister spuitwerk bent u bij RV Schilderwerken aan het juiste adres!

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Hoe gaat dunpleister spuiten?

  Eerst worden uw muren door onze experts gecontroleerd op oneffenheden en helemaal glad gemaakt. Na het schoonmaken van uw muren om stof te verwijderen, wordt er een dunne laag pleisterwerk aangebracht met behulp van een airless dunpleisterpomp. Dunpleister spuiten Arnhem houdt in dat het pleisterwerk in een zeer dunne laag wordt aangebracht. De laag is slechts 1 tot 6 millimeter dik. Hierdoor droogt de pleister ook veel sneller dan bij traditioneel stucwerk met de hand. Dit zorgt ervoor dat uw woning snel weer woonklaar is!

  De dunpleister vormt een egale laag op uw muren. De hoeken en randen worden door de ervaren medewerkers van RV Schilderwerken afgewerkt met een zogenaamd spackmes. Dit trekt de muren helemaal strak. Dit proces heet ook wel affilmen of afmessen. Na het drogen van de pleisterlaag wordt de muur opnieuw glad gemaakt door te schuren. Bij het afmessen van de muur kunnen namelijk zeer kleine oneffenheden ontstaan. Als de muur nu meteen geverfd zou worden, trekt een groot deel van de verf in het verse pleisterwerk. Daarom behandelen wij uw muren met voorstrijk. Nu zijn uw muren klaar om afgewerkt te worden met behang of verf. Onze professionals denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw huis. Zo kunnen wij uw muren spuiten met latex verf of schilderen met rollers en kwasten. Wat uw wensen ook zijn, bij RV Schilderwerken hebben wij de juiste oplossing in huis!

  Direct offerte aanvragen? Mail ons: info@renatovolpeschilderwerken.nl


  Op welke oppervlakken kan dunpleister gespoten worden?


  Dunpleister spuiten is vooral geschikt voor nieuwbouwwoningen of bij renovatieprojecten. De dunpleister wordt aangebracht in een zeer dunne laag. Dit heeft veel voordelen, waaronder dat de pleisterlaag snel droog is en dat het proces veel sneller is dan stuken met de hand. Hier staat wel tegenover dat grote oneffenheden te zien blijven door de dunne pleisterlaag heen. Dit maakt dunpleister spuiten Arnhem vooral geschikt voor nieuwe muren, zoals in nieuwbouwwoningen en renovatiepanden. Voor muren met grote oneffenheden is dunpleister spuiten minder geschikt.

  In nieuwbouwwoningen dunpleister spuiten is een ideale oplossing. Een dikke stuclaag van gips is in deze woningen niet nodig, omdat de muren toch al redelijk glad zijn. In dit soort woningen is de muur met één laag spuitpleister klaar om behangen te worden. Na twee lagen is de muur klaar om geverfd te worden. Naast muren, kunnen ook plafonds met spuitpleister behandeld worden. Een plafond met de hand stuken is een zeer lastig proces. Met dunpleister spuiten op uw plafond wordt een zo glad en egaal mogelijk resultaat bereikt. Dunpleister kan dus op meerdere oppervlakken gespoten worden, zowel muren als plafonds. De meeste muren in nieuwbouwwoningen en gerenoveerde woningen zijn geschikt om te behandelen met dunpleister spuitwerk. Bij RV Schilderwerken kijken we graag samen met u wat de mogelijkheden zijn voor dunpleister opspuiten in uw pand!

  Ons werkgebied


  Woont u niet in Arnhem maar net daar buiten?

  Ook dan helpen wij u met de coating van uw dak.
  Bijvoorbeeld in Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Elst, Rijkerswoerd, Elden, Oosterbeek, Rozendaal .en omgeving
  Wat klanten vertellen over RV Schilderwerken.

  20 beoordelingen met een gemiddelde score van 5.0

  Wilt u dunpleisterwerk als stucwerk? Bel voor offerte 06 14864524