Hoe werkt dunpleister spuiten Duiven?

Direct een gratis en vrijblijvende offerte? Neem contact op!

Bel nu direct 06 14864524

Dunpleister spuiten Duiven

Hoe werkt dunpleister spuiten?

De behandeling met spuitpleister maakt uw muren klaar voor het aanbrengen van behang of verf. Het proces van dunpleister spuiten start met het wegwerken van onregelmatigheden op de muren. Er zijn namelijk altijd wat oneffenheden te vinden, ook al zien uw muren er egaal uit. Deze oneffenheden worden extra zichtbaar na het aanbrengen van een pleister- en verflaag. Bij RV Schilderwerken zorgen wij er daarom voor dat de oneffenheden op uw muren vooraf weggewerkt worden. Na deze stap gaan wij aan de slag met het tapen van de gebieden waar geen spuitpleister aangebracht moet worden. Na het afplakken van bijvoorbeeld kozijnen, deuren en vloeren beginnen wij met het aanbrengen van de dunpleister. Dunpleister spuiten Duiven is een eenvoudige, snelle en betaalbare methode om uw muren egaal te maken. .

Meer weten? Bel dan nu met Dunpleister spuiten Duiven

Bel nu direct 06 14864524
De machine die wij gebruiken brengt de dunpleister onder druk. Daarna kunnen onze experts de pleister in een egale laag aanbrengen op de muur. Wij gebruiken een airless dunpleistermachine om het pleisterwerk op uw muren aan te brengen. De airless dunpleisterpomp maakt geen gebruik van lucht of luchtdruk. Afhankelijk van de ondergrond worden een of twee lagen dunpleister op de muur gespoten door onze experts. Na één laag kan uw muur behangen worden en na twee lagen kan uw muur geverfd worden. Ook schilderen kunnen wij voor u doen bij RV Schilderwerken. Dunpleister spuiten Duiven is de ideale manier om uw muren glad te maken met pleisterwerk door onze experts voordat er behang of schilderwerk aan wordt gebracht.


Voordelen dunpleister Duiven

 • Snel en voordelig
 • Direct behang of schilderklaar
 • Supergladde muren
 • Minder gips nodig, dus voordeliger
 • Isolerend en dampdoorlatend.
 • Corrosiewerend (op metalen daken).
 • Perfect egaal resultaat
 • Vraag vrijblijvend uw offerte.
  Bel nu direct 06 14864524
  Volg ons:

Waarom dunpleister spuiten Elden?


U wilt dat de muren in uw huis zo glad mogelijk zijn, om te zorgen voor een strakke en frisse uitstraling. Dit strakke effect wordt alleen bereikt door de muren egaal en glad te maken voor het aanbrengen van verf of behang. Dunpleister spuiten Duiven biedt hier de ideale oplossing voor uw nieuwbouwwoning of gerenoveerde pand. Onze experts werken nauwkeurig, door eerst uw muur te controleren op oneffenheden. De onregelmatigheden worden zorgvuldig weggewerkt en de muren worden nog een laatste keer schoongemaakt voordat de dunpleister wordt aangebracht. Het opspuiten van dunpleister is een vlug proces. Omdat het sneller is dan stukwerk dat met de hand aanbrengen, is dunpleister spuiten een voordelige en efficiënte keuze.

Dunpleister spuiten is goedkoper dan traditioneel stukwerk door de snelheid van het proces. Dit maakt het dus de juiste keuze voor uw nieuwbouwwoningen dunpleister spuiten of bij een renovatiepand dunpleister spuiten. Het product staat ook wel bekend als verspuitbare egalisatiepleister omdat het uw muren heel glad maakt. Bij RV Schilderwerken leveren wij uw muren zeer glad en egaal op. Na het opspuiten en laten drogen van de dunpleister, kunnen wij uw muren meteen verder afwerken met bijvoorbeeld latex spuitverf. Dunpleister spuiten bij RV Schilderwerken is daarom de juiste oplossing voor de muren en plafonds in uw pand!

Wilt u dunpleister op uw muren en plafond? Bel voor offerte 06 14864524

Wat zijn de voordelen van dunpleister spuiten Duiven?

Dunpleister spuiten Duiven is de voordeligste keuze. Hier zijn meerdere redenen voor. Dunpleister spuitwerk is tot wel vier keer sneller dan traditioneel stukwerk met de hand. De pleisterlaag wordt aangebracht met een spuitmachine. Daardoor is het werk eenvoudig en licht, in tegenstelling tot stuken met de hand. Daarnaast is het gips dat wij gebruiken vrij van kalk. Ook is de laag dunpleister die wordt opgespoten 1 tot 6 millimeter dun, dit is dunner dan bij traditioneel stuken. Dit zorgt ervoor dat de pleister snel droog is. U kunt dus snel weer zorgeloos genieten van uw nieuwe woning!

Dunpleister spuiten Duiven is een geschikte keuze voor in nieuwbouwwoningen, maar ook bij renovatieprojecten helpen wij u graag met het aanbrengen van pleister op uw muren. Een bijkomend voordeel van dunpleister opspuiten is dat dit goedkoper is dan traditioneel stukwerk. Er worden minder arbeidsuren gemaakt en daarnaast is er minder pleister nodig. Dit komt doordat het proces van dunpleister opspuiten sneller is, en er is minder pleister nodig. Deze twee redenen zorgen ervoor dat u met dunpleister spuiten Duiven voordeliger uit bent! Na het opspuiten van de dunpleister zijn uw muren snel weer klaar om behangen of geschilderd te worden. Voor uw nieuwbouwwoning of renovatieproject is dunpleister opspuiten dus een voordelige en snelle oplossing. Neemt u dus snel contact met ons op voor uw vrijblijvende offerte.

Op welke oppervlakken kan dunpleister gespoten worden?

In nieuwbouwwoningen dunpleister spuiten is een ideale oplossing. De traditionele dikke stuclaag is in dit soort woningen niet nodig, omdat de nieuwe muren toch al glad zijn. Met één laag sneldrogende spuitpleister zijn de muren klaar voor het aanbrengen van behang. Na twee lagen spuitpleister kan de muur geverfd worden. Naast muren in nieuwbouwwoningen kunnen ook plafonds in uw pand met spuitpleister afgewerkt worden. Een plafond met de hand stuken is een bewerkelijk proces. Dunpleister spuiten op uw plafond daarentegen zorgt voor een zeer glad en egaal resultaat. Spuitpleister kan dus op meerdere oppervlakken gespoten worden, zowel op muren als op plafonds. Muren in nieuwbouwhuizen en gerenoveerde panden zijn veelal geschikt om te behandelen met dunpleister spuitwerk. Bij RV Schilderwerken kijken we graag wat de mogelijkheden zijn voor dunpleister spuiten in uw pand!

Dunpleister spuiten is geschikt voor in nieuwbouwwoningen of bij renovatieprojecten. Het aanbrengen van de pleister in een dunne laag heeft meerdere voordelen, waaronder het snel drogen van de pleisterlaag. Ook is het proces veel sneller dan stukwerk dat met de hand wordt aangebracht. Hier staat wel tegenover dat grote oneffenheden zichtbaar blijven door de dunne pleisterlaag. Dit zorgt ervoor dat dunpleister spuiten Duiven vooral geschikt is voor op nieuwe en gladde muren, zoals de muren en plafonds in nieuwbouwwoningen en gerenoveerde panden. Oppervlakken die grote oneffenheden laten zien, zijn minder geschikt om gespoten te worden met dunpleister. Bij RV Schilderwerken hebben wij de expertise in huis om te beoordelen of uw klus geschikt is voor dunpleister spuiten!

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Wat kost dunpleister spuiten Duiven?

  Dunpleister spuiten Duiven is een meer voordelige keuze dan traditioneel stukwerk, waarbij de gipslaag zonder machine op de muur wordt aangebracht. Bij spuitpleister is de laag gips namelijk dunner dan bij traditioneel stukwerk, en dus is er minder product nodig op de muur. Het speelt ook een rol dat het proces met de machine veel sneller is. Door gebruik te maken van onze airless spuitmachine zit de pleisterlaag in een handomdraai op uw muren. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. De kosten van de klus hangen bijvoorbeeld af van het oppervlak dat behandeld zal worden met spuitpleister. Met behulp van uw omschrijving van de klus maken wij bij RV Schilderwerken een eerste offerte voor u op.

  Wij streven naar het beste eindresultaat. Wij willen de hoogste kwaliteit leveren en daarom werken wij met een 100% kwaliteitsgarantie. Wij gaan pas naar huis als u helemaal tevreden bent. Wij verzekeren u van een perfect glad resultaat op uw muren en plafonds. Met ons oog voor detail en onze jarenlange ervaring met dunpleister spuiten, leveren wij een perfect eindresultaat. Bij RV Schilderwerken vinden we het belangrijk om u een voordelige prijs te kunnen bieden. Wij rekenen daarom geen voorrijkosten. We zijn 24/7 bereikbaar, u kunt dus altijd contact met ons opnemen voor uw vrijblijvende offerte. Voor dunpleister spuitwerk bent u bij ons dus aan het juiste adres!

  Direct offerte aanvragen? Mail ons: info@renatovolpeschilderwerken.nl


  Hoe gaat dunpleister spuiten in zijn werk?


  Uw muren worden geheel glad en schoon gemaakt. Stof wordt van de muren verwijderd zodat de pleisterlaag goed kan hechten. Uw muren worden door onze professionals eerst gecontroleerd op oneffenheden. Daarna wordt het pleisterwerk aangebracht met behulp van onze airless dunpleisterpomp. Bij dunpleister spuiten Duiven brengen wij het pleisterwerk aan in een zeer dunne laag van slechts 1 tot 6 millimeter dik. Dit houdt ook in dat de pleister sneller droogt dan bij traditioneel stucwerk. Dit leidt ertoe dat uw pand snel weer klaar is om gebruikt te worden!

  Door de experts van RV Schilderwerken worden de hoeken en randen van de muren en plafonds afgewerkt met een spackmes. Dit heet ook wel affilmen of afmessen. Hiermee worden de muren helemaal strakgetrokken na het opspuiten van de gladde laag dunpleister. Nadat de pleisterlaag gedroogd is, wordt de muur een laatste maal glad gemaakt door te schuren. Bij het affilmen van de muur kunnen namelijk wat kleine oneffenheden ontstaan. Vervolgens behandelen wij uw muren met voorstrijk, om te voorkomen dat een groot deel van de verf in het verse pleisterwerk trekt. Nu zijn uw muren volledig klaar om afgewerkt te worden met behang of verf. Onze professionals bij RV Schilderwerken denken graag met u mee over de beste keuze voor de muren en plafonds in uw huis. Zo kunnen wij uw plafonds bijvoorbeeld spuiten met latex verf of uw muren schilderen met kwasten en verfrollers. Wat de wensen ook zijn, wij hebben de juiste oplossing voor uw klus!

  Ons werkgebied


  Woont u niet in Duiven maar net daar buiten?

  Ook dan helpen wij u met de coating van uw dak.
  Bijvoorbeeld in Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Elst, Rijkerswoerd, Elden, Oosterbeek, Rozendaal .en omgeving
  Wat klanten vertellen over RV Schilderwerken.

  20 beoordelingen met een gemiddelde score van 5.0

  Wilt u dunpleisterwerk als stucwerk? Bel voor offerte 06 14864524