Hoe werkt dunpleister spuiten Velp?

Direct een gratis en vrijblijvende offerte? Neem contact op!

Bel nu direct 06 14864524

Dunpleister spuiten Velp

Hoe werkt dunpleister spuiten?

Dunpleister spuiten Velp vormt een snelle en eenvoudige oplossing voor het stuken van uw muren. Daarnaast is dit ook nog een voordelige oplossing. De behandeling met spuitpleister maakt uw muren klaar voor behang of schilderwerk. Het proces van dunpleister opspuiten start altijd met het wegwerken van oneffenheden op uw muren. Er zijn namelijk altijd kleine oneffenheden te vinden, ook al zien de muren er glad uit. Onregelmatigheden worden extra zichtbaar na het aanbrengen van een verflaag of behang. Bij RV Schilderwerken zorgen we er daarom voor dat we oneffenheden op de muren wegwerken voordat wij dunpleister opspuiten. Na deze stap gaan wij aan de slag met het afplakken van uw vloer, kozijnen en deuren. Hierna kan het dunpleister spuiten beginnen. .

Meer weten? Bel dan nu met Dunpleister spuiten Velp

Bel nu direct 06 14864524
Onze professionals maken gebruik van een airless dunpleistermachine om het pleisterwerk aan te brengen op uw muren. Airless betekent dat de dunpleisterpomp geen gebruik maakt van lucht of luchtdruk om de pleister onder druk te brengen. Nadat de machine aan is gezet, wordt de pleister in een egale laag op uw muur gespoten door onze professionals. Afhankelijk van de ondergrond worden er een of twee lagen dunpleister opgespoten. Dit wordt beoordeeld door onze experts. Na één laag is uw muur klaar om behangen te worden, en na twee lagen kan uw muur geschilderd worden. Dunpleister spuiten Velp door RV Schilderwerken is de beste manier om uw muren te pleisteren voordat er behang of schilderwerk wordt aangebracht.


Voordelen dunpleister Velp

 • Snel en voordelig
 • Direct behang of schilderklaar
 • Supergladde muren
 • Minder gips nodig, dus voordeliger
 • Isolerend en dampdoorlatend.
 • Corrosiewerend (op metalen daken).
 • Perfect egaal resultaat
 • Vraag vrijblijvend uw offerte.
  Bel nu direct 06 14864524
  Volg ons:

Waarom dunpleister spuiten Velp?


U wilt dat de muren in uw nieuwbouwwoning of renovatiepand er zo glad mogelijk uit komen te zien. Dit draagt bij aan de moderne, frisse uitstraling. Dit effect kan alleen worden bereikt door het glad maken van de muren met pleister, voordat er verf of behang wordt aangebracht. Dunpleister spuiten Velp biedt hier de uitkomst. Onze experts hebben jarenlange ervaring en gaan zorgvuldig te werk. De eerste stap is het controleren van uw muren en plafonds op oneffenheden. Deze worden weggewerkt en uw muren worden schoongemaakt voordat de pleister wordt aangebracht. Het opspuiten van de pleister is een zeer snel proces. Dit maakt dunpleister spuiten een voordelige en efficiënte keuze, die vele malen sneller is dan stuken met de hand.

Dunpleister spuiten is goedkoper dan traditioneel stuken omdat het proces sneller is. Daarom is dunpleister spuiten in uw nieuwbouwwoningen dus zeker de juiste keuze! Ook bij renovatieprojecten maakt de pleister uw muren heel egaal. Daarom heet dunpleister ook wel verspuitbare egalisatiepleister. Wij streven bij RV Schilderwerken altijd naar het beste eindresultaat. Met ons oog voor detail en onze jarenlange ervaring leveren wij uw muren zeer glad en egaal op. Na het spuiten en laten drogen van de dunpleister, kunnen wij uw muren indien gewenst verder behandelen met bijvoorbeeld latex spuitverf of met schilderwerk. Dunpleister spuiten bij RV Schilderwerken is de beste keuze voor uw muren en plafonds!

Wilt u dunpleister op uw muren en plafond? Bel voor offerte 06 14864524

Wat zijn de voordelen van dunpleister spuiten Velp?

Dunpleister spuiten Velp is een zeer voordelige keuze om meerdere redenen. Ten eerste is het proces van dunpleister spuiten tot wel vier keer sneller dan traditioneel stucwerk dat met de hand op uw muren wordt aangebracht. Daarnaast wordt het pleisterwerk opgespoten in een zeer dunne laag, variërend van 1 tot 6 millimeter. De gipslaag is snel droog, waardoor uw woning snel opgeleverd kan worden. Daardoor kunt u snel weer genieten van uw nieuwe woning! Het opspuiten van de pleisterlaag maakt het werk licht en eenvoudig.

Dunpleister spuiten Velp is zeer geschikt voor nieuwbouwwoningen, en ook bij renovatieprojecten zijn wij u graag van dienst. Door gebruik te maken van verspuitbare dunpleister maken wij uw muren snel klaar voor behang of schilderwerk. Nog een voordeel van dunpleister opspuiten is dat het proces goedkoper is dan traditioneel stukwerk met de hand. Hier zijn twee redenen voor. Allereerst is het proces van dunpleister opspuiten tot wel vier keer sneller, waardoor er minder arbeidsuren worden gedraaid. Ten tweede is er minder pleister nodig dan bij traditioneel stuken, omdat spuitpleister in een dunnere laag kan worden aangebracht. Beide redenen leiden ertoe dat u met dunpleister spuiten Velp voordeliger uit bent. Dunpleister opspuiten vormt een voordelige en snelle oplossing voor uw nieuwbouwwoning of renovatieproject. Neemt u dus snel contact met ons op voor uw vrijblijvende offerte!

Op welke oppervlakken kan dunpleister gespoten worden?

Dunpleister spuiten is zeer geschikt voor nieuwbouwwoningen en bij renovatieprojecten. Aanbrengen van dunpleister heeft veel voordelen, waaronder dat de pleisterlaag snel droog is en dat het proces veel sneller is dan stuken met de hand. De pleister wordt aangebracht in een zeer dunne laag. Dit houdt wel in dat grote oneffenheden te zien blijven door de pleisterlaag heen. Hierdoor is dunpleister spuiten Velp voornamelijk geschikt voor op uw nieuwe muren, zoals in nieuwbouwwoningen en renovatiepanden het geval is. Voor muren met grote oneffenheden is dunpleister spuiten minder geschikt.

In nieuwbouwwoningen dunpleister spuiten is een perfecte oplossing. Een dikke stuclaag is in dit soort woningen niet nodig, omdat de muren toch al redelijk glad zijn. Met één laag spuitpleister zijn de muren klaar om behangen te worden. Na twee lagen zijn de muren klaar om geverfd te worden. Naast muren, kunnen ook plafonds gepleisterd worden met onze airless machine. Met dunpleister spuiten op uw plafond wordt een zeer glad resultaat bereikt. De meeste muren in nieuwbouwwoningen en gerenoveerde woningen zijn geschikt om te behandelen met dunpleister spuitwerk. Ook uw plafonds kunnen wij behandelen. Bij RV Schilderwerken kijken we graag samen met u wat de mogelijkheden zijn voor dunpleister opspuiten in uw huis!

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Wat kost dunpleister spuiten Velp?

  Dunpleister spuiten Velp valt goedkoper uit dan traditioneel stukwerk dat met de hand wordt aangebracht. De reden hiervoor is dat er minder product nodig is op uw muren. De laag bij spuitpleister is 1 tot 6 millimeter dik, dit is veel dunner dan bij traditioneel stukwerk. Daarnaast is het proces met onze airless spuitmachine sneller. De pleisterlaag wordt in een handomdraai op uw muren aangebracht. Aan de hand van uw omschrijving van de klus maken wij een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt te alle tijden contact met ons opnemen voor deze vrijblijvende offerte. De kosten van de klus hangen bijvoorbeeld af van de grootte van het oppervlak dat behandeld wordt met spuitpleister.

  Wij vinden het bij RV Schilderwerken belangrijk om u de meest voordelige prijs te kunnen bieden. Daarom rekenen wij nooit voorrijkosten bij onze klussen. Natuurlijk streven wij naar de hoogste kwaliteit en het beste resultaat. Dit is waarom wij werken met een 100% kwaliteitsgarantie. Met ons oog voor detail en meer dan 10 jaar ervaring met dunpleister spuiten, kunnen wij u een perfect egaal resultaat op uw plafonds en muren garanderen. Wij werken door totdat u geheel tevreden bent en wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij zullen de klus telefonisch met u bespreken en wij stellen voor u een voordelige, vrijblijvende offerte op. Voor dunpleister spuitwerk bent u bij RV Schilderwerken aan het juiste adres!

  Direct offerte aanvragen? Mail ons: info@renatovolpeschilderwerken.nl


  Hoe gaat dunpleister spuiten in zijn werk?


  Onze experts controleren uw muur op oneffenheden. Zij maken uw muur helemaal glad voordat de spuitpleister wordt aangebracht. Na een laatste schoonmaakbeurt wordt er een dunne laag pleisterwerk aangebracht. Hiervoor gebruiken wij onze airless dunpleisterpomp. Dunpleister spuiten Velp houdt in dat het pleisterwerk in een dunne laag van 1 tot 6 millimeter wordt aangebracht. De dunne laag zorgt ervoor dat de pleister ook veel sneller droogt dan bij traditioneel stucwerk met de hand. Dit zorgt ervoor dat uw woning snel weer klaar is om bewoond te worden!

  Spuitpleister vormt een egale en gladde laag op uw muren. Door de ervaren medewerkers van RV Schilderwerken worden de hoeken en randen worden afgewerkt. Met een zogenaamd spackmes worden de muren helemaal strakgetrokken. Dit proces heet ook wel affilmen of afmessen. Nadat de pleisterlaag gedroogd is, wordt de muur een laatste maal glad gemaakt door te schuren. Het kan namelijk zo zijn dat er bij het afmessen van de muur zeer kleine oneffenheden ontstaan. Nu lijkt de muur klaar om geschilderd te worden, maar eerst moet de muur behandeld worden met voorstrijk. Anders zou een groot deel van de verf in het verse pleisterwerk trekken. Na de voorstrijk zijn uw muren klaar om afgewerkt te worden met behang of verf. Onze professionals denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw huis. Zo kunnen wij uw muren spuiten met latex verf of schilderen met rollers en kwasten. Wat uw wensen ook zijn, bij RV Schilderwerken hebben wij de juiste oplossing in huis!

  Ons werkgebied


  Woont u niet in Velp maar net daar buiten?

  Ook dan helpen wij u met de coating van uw dak.
  Bijvoorbeeld in Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Elst, Rijkerswoerd, Elden, Oosterbeek, Rozendaal .en omgeving
  Wat klanten vertellen over RV Schilderwerken.

  20 beoordelingen met een gemiddelde score van 5.0

  Wilt u dunpleisterwerk als stucwerk? Bel voor offerte 06 14864524