Hoe werkt dunpleister spuiten Zevenaar?

Direct een gratis en vrijblijvende offerte? Neem contact op!

Bel nu direct 06 14864524

Dunpleister spuiten Zevenaar

Hoe werkt dunpleister spuiten?

Hoe werkt dunpleister spuiten? Spuitpleister maakt uw muren egaal voor het aanbrengen van behang of verf. Dunpleister spuiten start met het wegwerken van oneffenheden op de muren. Er zijn namelijk altijd onregelmatigheden te vinden, ook als uw muren er egaal uitzien. Deze oneffenheden worden extra zichtbaar als de muren eenmaal zijn afgewerkt met bijvoorbeeld latex spuitverf. Bij RV Schilderwerken zorgen wij er daarom voor dat de oneffenheden vooraf behandeld worden. Na het wegwerken, tapen wij rondom de gebieden waar geen spuitpleister aangebracht moet worden. Dit betreft bijvoorbeeld de kozijnen, deuren en vloeren. Daarna beginnen wij met het opspuiten van dunpleister. Dunpleister spuiten Zevenaar is een betaalbare, eenvoudige en snelle manier om uw muren te stuken .

Meer weten? Bel dan nu met Dunpleister spuiten Zevenaar

Bel nu direct 06 14864524
Wij gebruiken een airless dunpleistermachine om het pleisterwerk op uw muren aan te brengen. Deze pomp maakt geen gebruik van lucht of luchtdruk. De dunpleistermachine brengt het gips onder druk, zodat onze experts de pleister in een egale laag kunnen aanbrengen op de muur. Er worden een of twee lagen dunpleister op de muur gespoten, afhankelijk van de ondergrond worden en de gewenste nabehandeling. Na één laag dunpleister kan uw muur behangen worden en na twee lagen kan schilderwerk aangebracht worden. Ook het verven van uw muren kunnen wij voor u doen bij RV Schilderwerken. Dunpleister spuiten Zevenaar is dus de perfecte manier om uw muren glad te maken met pleisterwerk..


Voordelen dunpleister

 • Snel en voordelig
 • PDirect behang of schilderklaar
 • Supergladde muren
 • Minder gips nodig, dus voordeliger
 • Isolerend en dampdoorlatend.
 • Corrosiewerend (op metalen daken).
 • Perfect egaal resultaat
 • Vraag vrijblijvend uw offerte.
  Bel nu direct 06 14864524
  Volg ons:

Waarom dunpleister spuiten Zevenaar?


Waarom dunpleister spuiten Zevenaar? U wilt de muren en plafonds in uw huis zo glad mogelijk hebben om te zorgen voor een strakke en moderne uitstraling. Dit effect kan alleen worden bereikt door de muren egaal en glad te maken voordat verf of behang wordt aangebracht. Het product staat ook wel bekend als verspuitbare egalisatiepleister omdat het uw muren heel glad maakt. Dunpleister spuiten Zevenaar biedt de uitkomst voor uw gerenoveerde pand of nieuwbouwwoning. Onze professionals werken altijd nauwkeurig en controleren uw muur eerst op oneffenheden. Deze onregelmatigheden werken wij zorgvuldig weg en de muren worden nog een laatste keer schoongemaakt. Daarna begint het proces van dunpleister aanbrengen. Dit proces zelf gaat erg snel. Dit maakt dunpleister spuiten een voordelige en efficiënte keuze.

Wat zijn de voordelen van dunpleister spuiten Zevenaar?

Door de snelheid van het proces is dunpleister spuiten goedkoper dan traditioneel stukwerk. Daarom is dit de juiste keuze voor uw nieuwbouwwoningen of renovatiepand. Bij RV Schilderwerken leveren wij uw muren zeer glad en egaal op door middel van dunpleister spuiten in uw nieuwbouwhuis of renovatieproject. Na het opspuiten en drogen van de dunpleister, kunnen wij uw muren meteen afwerken door de muren te schilderen of af te werken met latex spuitverf. Dunpleister spuiten bij RV Schilderwerken is de juiste oplossing voor uw nieuwe muren en plafonds!

Wilt u dunpleister op uw muren en plafond? Bel voor offerte 06 14864524

Wat zijn de voordelen van dunpleister spuiten Zevenaar?

Dunpleister spuitwerk is tot wel vier keer sneller dan traditioneel stukwerk met de hand. De pleisterlaag wordt aangebracht met een spuitmachine, waardoor het werk eenvoudig en licht is, in tegenstelling tot stuken met de hand. Daarnaast is de pleister die wij gebruiken vrij van kalk. Ook is de laag dunpleister die wordt opgespoten 1 tot 6 millimeter dun, dit is dunner dan bij traditioneel stuken. Dit zorgt ervoor dat de pleister snel droog is. Een ander voordeel van dunpleister opspuiten is dat dit goedkoper is dan traditioneel stukwerk. Er worden namelijk minder arbeidsuren gemaakt en er is minder pleister nodig. Deze redenen zorgen ervoor dat u met dunpleister spuiten Zevenaar voordeliger uit bent!

Dunpleister spuiten Zevenaar is de beste keuze voor in nieuwbouwwoningen. Door gebruik te maken van onze diensten kunt u snel weer genieten van uw nieuwe huis! Ook bij al uw renovatieprojecten helpen wij graag met het aanbrengen van pleister op de plafonds en muren. Na het opspuiten van de dunpleister zijn uw muren snel weer klaar om behangen of geschilderd te worden. Voor uw nieuwbouwwoning of renovatieproject is dunpleister opspuiten dus een voordelige en snelle oplossing. Om al deze redenen is dunpleister spuiten Zevenaar de beste keuze. Neemt u dus snel contact met ons op voor uw vrijblijvende offerte

Op welke oppervlakken kan dunpleister gespoten worden?

Dunpleister opspuiten is de ideale oplossing in nieuwbouwwoningen en in gerenoveerde panden. De traditionele dikke stuclaag is in dit soort woningen niet nodig, omdat de nieuwe muren hier toch al egaal en glad zijn. Met één dunne laag sneldrogende spuitpleister zijn de muren klaar voor het aanbrengen van behang. Na twee lagen spuitpleister kan de muur eventueel ook geverfd worden.

Spuitpleister is niet alleen geschikt voor muren. Spuitpleister kan namelijk ook worden aangebracht op de plafonds in uw huis. Een plafond met de hand stuken is lastige klus. Met de techniek van dunpleister spuiten op uw plafond garanderen wij een zeer glad en egaal resultaat. Spuitpleister kan dus op zowel muren als plafonds gespoten worden. Muren in nieuwbouwhuizen en gerenoveerde panden zijn zeer geschikt om af te werken met dunpleister spuitwerk. Bij RV Schilderwerken bespreken we graag wat de opties zijn voor dunpleister spuiten in uw pand!

In nieuwbouwwoningen dunpleister spuiten of bij renovatieprojecten dunpleister spuiten is een goede keuze. Het aanbrengen van de dunne laag pleister heeft meerdere voordelen. Ten eerste droogt de pleisterlaag snel. Ten tweede is het proces veel sneller dan stukwerk dat met de hand wordt aangebracht. Hier staat wel tegenover dat grote oneffenheden die al in de muur zaten zichtbaar blijven door de dunne pleisterlaag heen. Dit zorgt ervoor dat dunpleister spuiten Zevenaar vooral geschikt is voor nieuwe en gladde muren, zoals de muren en plafonds in nieuwbouwwoningen en in gerenoveerde panden. Oppervlakken die grote oneffenheden laten zien, zijn over het algemeen minder geschikt om gespoten te worden met dunpleister. Bij RV Schilderwerken kunnen we beoordelen of uw klus geschikt is voor dunpleister spuiten!

Vraag vrijblijvend uw offerte aan


  Wat kost dunpleister spuiten Zevenaar?

  Dunpleister spuiten Zevenaar is een voordelige keuze ten opzichte van traditioneel stukwerk, waarbij de pleisterlaag zonder machine wordt aangebracht op de muur. Spuitpleister geeft namelijk een dunnere laag gips dan bij traditioneel stukwerk, en dus is er minder product nodig op de muur. Het speelt ook mee dat het proces met de airless machine veel sneller is. Door gebruik te maken van onze airless spuitmachine zit de pleisterlaag in een handomdraai op uw muren. Dit is dus een zeer efficiënt proces. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een eerste offerte. De kosten van het pleisteren hangen bijvoorbeeld af van het oppervlak dat gespoten wordt. Met uw omschrijving van de klus maken wij bij RV Schilderwerken een vrijblijvende offerte voor u op.

  Wij willen de hoogste kwaliteit leveren en daarom werken wij met een 100% kwaliteitsgarantie. Wij gaan pas naar huis als u helemaal tevreden bent. Wij verzekeren u van een perfect glad resultaat op uw muren en plafonds. Met ons oog voor detail en onze jarenlange ervaring met dunpleister spuiten, kunnen wij u een perfect eindresultaat bieden. Bij RV Schilderwerken vinden we het belangrijk om u een voordelige prijs te kunnen bieden. Wij rekenen daarom geen voorrijkosten. We zijn 24/7 bereikbaar, u kunt dus altijd contact met ons opnemen voor uw vrijblijvende offerte. Voor dunpleister spuitwerk met het beste eindresultaat bent u bij ons dus aan het juiste adres!

  Direct offerte aanvragen? Mail ons: info@renatovolpeschilderwerken.nl


  Hoe gaat dunpleister spuiten in zijn werk?


  Stof wordt verwijderd zodat de pleisterlaag goed kan hechten op uw muren. De muren worden goed glad en schoon gemaakt door onze professionals. Ook controleren zij uw muren op oneffenheden. Deze worden eerst behandeld, zodat de pleisterlaag volledig glad aangebracht kan worden. Na deze stappen wordt het pleisterwerk aangebracht met behulp van onze airless dunpleisterpomp. Bij dunpleister spuiten Zevenaar brengen wij het pleisterwerk aan in een zeer dunne laag. Omdat de laag slechts 1 tot 6 millimeter dik is, droogt de pleister sneller dan bij traditioneel stucwerk. Dit leidt ertoe dat uw pand snel weer gebruiksklaar is!

  Door de experts van RV Schilderwerken worden de hoeken en randen van de muren en plafonds afgewerkt. In dit proces worden de muren helemaal strakgetrokken na het opspuiten van de gladde laag dunpleister. Na het drogen van de pleisterlaag wordt de muur nogmaals glad gemaakt door de muur op te schuren. Bij het afwerken van de muur met een spackmes kunnen namelijk kleine oneffenheden ontstaan. Om te voorkomen dat een groot deel van de verf in het verse pleisterwerk trekt behandelen wij uw muren met voorstrijk. Nu zijn de muren en plafonds klaar om afgewerkt te worden met behang of verf. Zo kunnen wij uw plafonds bij RV Schilderwerken bijvoorbeeld spuiten met latex verf of uw muren schilderen met verfkwasten en rollers. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen uw ideale plaatje waarmaken!

  Ons werkgebied


  Woont u niet in Zevenaar maar net daar buiten?

  Ook dan helpen wij u met de coating van uw dak.
  Bijvoorbeeld in Arnhem, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Velp, Elst, Rijkerswoerd, Elden, Oosterbeek, Rozendaal .en omgeving
  Wat klanten vertellen over RV Schilderwerken.

  20 beoordelingen met een gemiddelde score van 5.0

  Wilt u dunpleisterwerk als stucwerk? Bel voor offerte 06 14864524